Rekisteri-ja tietosuojaseloste

Rekisteri- ja tietosuojaseloste
Tämä on Yrityksen henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 24.5.2018

1. Rekisterinpitäjä
T.mi Katja Kurjenmaa
(Iidale) 2003541-1

Rouvinperä 2
14770 ETELÄINEN

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö
Katja Kurjenmaa
t.mi.kurjenmaa@gmail.com
0456509977

3. Rekisterin nimi Iidale verkkokaupan asiakasrekisteri

4. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on
rekisterinpitäjän tarve pystyä toimittamaan asiakkaiden tilaukset

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on yhteydenpito asiakkaisiin, asiakassuhteen ylläpito, markkinointi tms.
Markkinointi ainoastaan siinä tapauksessa, että asiakas on tilannut verkkokaupan sähköisen uutiskirjeen

Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin.

5. Rekisterin tietosisältö
Rekisteriin tallentuu ainoastaan asiakkaan tilauksen yhteydessä antamat yhteystiedot, kuten nimi, osoite, sähköposti sekä puhelinnumero, sekä tilatut tuotteet.
Nämä tiedot säilytetään verkkokaupan raporteissa, mikäli asiakas ei vaadi tietojen poistamista tilauksen toimituksen jälkeen.
Poikkeuksen sähköiseen raportointiin tekevät erikseen toimitetut ennakkolaskut, jotka säilytetään tietokoneen muistissa kirjanpitoa varten.

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. verkkokaupan tilauksista sekä mahdollisista sähköpostin/facebookin kautta tehtävistä tilauksista.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille. Tietoja voidaan julkaista siltä osin kuin niin on sovittu asiakkaan kanssa.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet
Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

9. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista
Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

10. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä (“oikeus tulla unohdetuksi”). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 1.3.2016 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Iidale (T:mi Katja Kurjenmaa 2003541-1) myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.iidale.fi ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

pankkitilinumeromme

laskun loppusumman

Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkastaa tilauksen sisällön.

Maksutavat

checkout
Ennakkomaksu

Postitamme tuotteet kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Emme toimita tuotteita postiennakolla. Maksusuoritukset osoitetaan tilille FI4739390034863894 Iidale.

Käsittelemme tilauksen kun maksu on suoritettu. Jos maksuna on tilisiirto ennakkomaksuna, pidämme varausta 5 arkipäivää jonka jälkeen tilaus raukeaa jos maksu on suorittamatta.

Toimitusaika

Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Pankkiyhteyksistä riippuen siihen kuluu 1-3 arkipäivää laskun maksamisesta. Tilauksesta ommeltujen tuotteiden toimitusaika on n. viikko maksusuorituksen näkymisen jälkeen.

Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan Iidaleen sivujen “Ajankohtaista”-osassa.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut määräytyvät toimitettavan tuotteen painon sekä postin voimassa olevan hinnaston mukaan.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia varasto tuotteita. Mittatilaustuotteilla palautusoikeutta ole.

Mikäli palautus jostain syystä on ajankohtainen, olethan yhteydessä meihin puhelimitse 0456509977 tai sähköpostillat.mi.kurjenmaa@gmail.com. Sovitaan tarkemmin palautuksesta ja saat ohjeet kuinka toimia.
Otathan yhteyttä välittömästi tuotteen saatuasi ja tarkastettuasi,sillä emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen t.mi.kurjenmaa@gmail.com tai postitse

Katja Kurjenmaa
Rouvinperä 2
14770 ETELÄINEN

Myös ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin. Emmr valitettavasti voi ottaa vastuuta kuljetuksen aikana tapahtuneista virheistä.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Iidale käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
Iidale myös sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

Eläin allergisille tiedoksi : Samoissa tiloissa tuotteilen kanssa liikkuu kissoja. Ja valitettavasti emme pysty takaamaan, ettei näiden karvoja pääse luikahtamaan tilaukseen mukaan.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit